Bilics Tímea

06 20 410 91 13

bilics.timea@gmail.com


Pici gyerek korom óta csodálattal tölt el a tánc és a zene, egy szép kar- vagy lábmozdulat, a hajlékony test. 
6 éves koromban kezdtem el vele foglalkozni, szeretetét és a mindennapi életemben természetes jelenlétét a családból hozom. Néptánc, társastánc, balett, jazzbalett, salsa, bacahata, kizomba stb., szinte mindent kipróbáltam, ami a látókörömbe került az évek folyamán, majd már felnőttként, az önismereti utat járva találkoztam először mozgásmeditációs illetve táncterápiás módszerekkel.  
A tánc már magában jó kezdet volt számomra és annak a önismereti úttal való összekapcsolódása, a belső világom szabad mozdulatokban való megnyílvánulása egy olyan élmény volt számomra, amely rögtön magával ragadott.
Olyannyira, hogy első gondolatom az volt, szivesen megosztanám az élményt a szeretetteimmel és barátaimmal. Több hasonló foglalkozás és több módszer kipróbálása után már tudatosan kerestem azt az egyet, amelynek teljes egészében át tudom adni magam és amelyikben legmélyebben tudom megélni a lelki folyamataimat; így találkoztam a LEMangURIÁval. 
Számomra a tánc mára már az önkifejezés eszköze, ellazít, ugyanakkor feltölt és energetizál. Ott elengedhetem a mindennapok stresszét, fájdalmait, átadom magam a flow élménynek, megélem a legbensőbb vágyaimat, kreativitásomat, a nőiességemet és kapcsolódhatok más emberekkel. Mindezt az élményt szeretném átadni az óráimon a résztvevőknek is.

tapasztalatok

A foglalkozásokon részvevők visszajelzései

Foglalkozásaim helyszíne és időpontja

NAPIDŐPONTHELYSZÍNCÍM
A következő óra Facebook eseménye